Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Wie zijn wij

Vanaf de start van Brooklyn Group in het jaar 2010 houden wij ons bezig met het detacheren van Young Professionals. Inmiddels hebben wij een uitstekende reputatie bij onze bestaande klanten en weten steeds meer nieuwe klanten ons te vinden als het gaat om Professionals die het verschil maken. Onze klanten weten dat zij er op kunnen vertrouwen dat wij slimmer, sneller en eenvoudig hun vacatures invullen.

Rolf Jongeling

Chief Executive Officer

“Ik vind het essentieel dat onze young professionals zich binnen Brooklyn Group op alle vlakken kunnen ontwikkelen.”

Als commerciële bedrijfsjurist met ruime ervaring in de detacheringswereld weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om naast de vereiste kennis onze professionals de juiste soft skills mee te geven. Zo kunnen wij de opdracht voor onze klanten optimaal uitvoeren en tot een succes maken. Ik vind het dan ook essentieel dat onze young professionals zich op alle vlakken ontwikkelen binnen Brooklyn.

Bianca Fokken

New Business Manager

“Brooklyn betekent voor mij netwerken en verbinden.”

Mijn focus bij Brooklyn ligt op de relatie, het meedenken in oplossingen, strategische samenwerkingsverbanden en vooral dat stapje extra zetten voor onze klanten. Mijn energie is mijn kracht en stelt mij in staat om goed te kunnen luisteren naar de uitdagingen en knelpunten van de klanten en daarop in te spelen. De Young Professionals en de begeleiding naar hun droombaan staat bij ons centraal. Ik ben van mening dat we daardoor een ‘win-win’ situatie creëren voor onze klanten.

Marieke de Wit

Manager Backoffice

“De zorg voor onze young professionals staat voor mij op de eerste plaats. De juiste support, op het juiste moment om succesvol te kunnen zijn en blijven.”

Als backoffice manager ben ik primair verantwoordelijk voor al onze interne en externe processen. Van de financiële administratie en de uren-registratie tot en met de HR-vraagstukken van al onze medewerkers. Ik vind het belangrijk dat we met onze young professionals een cultuur creëren waarin we van elkaar leren en hard werken, maar vooral ook plezier hebben in wat we doen en bereiken.


Jessica Stoel

HR/Recruitment Assistent

“De young professionals vormen het DNA van Brooklyn.”

Binnen Brooklyn ben ik verantwoordelijk voor recruitment en neem ik een deel HR voor mijn rekening. Hierbij vind ik het belangrijk om er voor te zorgen dat we de juiste kandidaten kunnen aanbieden bij onze opdrachtgevers, de echte enthousiastelingen die willen investeren in hun carriëre. De young professionals vormen het DNA van Brooklyn en maken dit bedrijf tot wat het is! Ik wil hier graag aan bijdragen door de juiste kandidaten te vinden en ze bij te staan tijdens hun ontwikkeling richting hun droombaan!

Sanjeev Loilargosain

Legal Counsel

“De snelle groei van Brooklyn Group rust op een solide juridische basis.”

Als zelfstandig advocaat in Den Haag heb ik een flinke dosis ervaring in het opstellen van verschillende soorten zakelijke overeenkomsten. Precies daarom ben ik als business partner betrokken bij Brooklyn Group. Samen geven we deze snelgroeiende organisatie een solide juridische basis.

Flexibel en altijd dichtbij

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!