Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Brooklyn Group en FTE sluiten partnership

Brooklyn Group en FTE groep zijn enthousiast begonnen met hun samenwerking op het gebied van flexibele personeelsoplossingen.

Brooklyn Group (de financieel en juridische detacheerder uit Utrecht) is partner geworden van FTE Groep. De laatstgenoemde is actief in de financiële dienstverlening op de markten Leven, Pensioen, Actuarieel, IT en Schade.

Flexibele personeelsoplossingen

De diensten van beide organisaties zijn complementair aan elkaar als het gaat om flexibele personeelsoplossingen op het gebied van kennis, ontwikkeling en capaciteit.

Een mooi en zonnig moment om de toekomst met elkaar te beklinken.
v.l.n.r. Maarten van der Burgt (commercieel directeur Brooklyn), René Gompel (unit directeur FTE), Rolf Jongeling (algemeen directeur Brooklyn) en Denis Slootman (algemeen directeur FTE).

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!