Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Strategische samenwerking met FTE Groep

Brooklyn Group, in 2010 opgericht door Rolf Jongeling en actief in detachering van toptalenten binnen de domeinen pensions-insurance, legal, finance en creditmanagement is ruim 5 jaar actief in de markt. De detacheerder uit Utrecht biedt hoog opgeleid personeel met specifieke werkervaring en is eveneens een ECABO erkend Leerbedrijf.

FTE is opgericht in 2006 door Denis Slootman en Martijn Camphens en marktleider als detacheerder van specialisten binnen de Pensioenmarkt. FTE is bekend met haar units FTE Leven en Pensioen, FTE Actuarieel en FTE Business & IT en heeft een uitstekende reputatie.

Detacheren van specialisten

De FTE Groep is een strategische samenwerking aangegaan met Brooklyn Group. Denis Slootman van FTE: ‘Wij hebben een goede reputatie opgebouwd als detacheerder van specialisten, dat blijft de kern van ons bedrijf. Onze dienstverlening wordt steeds kennisintensiever en verschuift van People naar People & Solutions. Onze kennis wordt breder ingezet om onze opdrachtgevers te ondersteunen in hun transitie naar de organisatie van morgen. Met procesverbetering, een structurele flexschil of het vertalen van wetgeving naar een concrete aanpak. In die transitie van onze opdrachtgevers, zien wij dat er behoefte is aan toptalent. De kennis die wij in huis hebben, zetten wij in om toptalent te ontwikkelen voor een toekomst bij onze opdrachtgevers’.

‘In de samenwerking met Brooklyn bieden wij een breder aanbod en toegang tot toptalent’ aldus Martijn Camphens. ‘Inmiddels hebben wij al enkele projecten samen opgepakt, wat resulteert in zeer goede resultaten voor onze opdrachtgevers. Mede doordat wij onze ervaren professionals één op één koppelen aan de talenten van Brooklyn. Wij creëren hiermee een goede kweekvijver voor zowel opdrachtgevers als voor FTE zelf’.

‘De keuze voor Brooklyn Group ligt voor de hand’, vervolgt Martijn Camphens. ‘Met Brooklyn Group werken wij al geruime tijd samen op een hele prettige wijze. We kennen het managementteam en herkennen ons in de cultuur, waarden en normen. We zien er naar uit dat wij onze opdrachtgevers nog beter kunnen gaan bedienen met deze samenwerking’.

Pensioen 3.0

Maarten van der Burgt van Brooklyn geeft tot slot aan: ‘Ook binnen de pensioenmarkt zijn wij flink groeiende. Wij zien dat ons toptalent steeds meer in beeld is bij organisaties die aan het bouwen zijn voor pensioen 3.0. We selecteren dan ook de profielen die daar goed bij passen. Het mooie is dat we altijd maatwerk mogen leveren, de ene organisatie neemt onze mensen het liefst kosteloos over, de andere partij houdt liever de flexschil en zet onze talenten alleen projectmatig in.

Expertise in combinatie met talent

De strategische samenwerking is per 1 juli 2015 van start gegaan. FTE Groep heeft een belang genomen in Brooklyn Group. Beide organisaties behouden hun eigen label en blijven werken vanuit hun eigen identiteit en locatie. De gezamenlijk organisaties hebben momenteel 125 medewerkers aan het werk. Doel van het partnership is het bieden van meer toegevoegde waarde en kwaliteit door het bieden van expertise in combinatie met talent.

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!