Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Een avond kennisoverdracht

2 november vond de personeelsavond plaats op de locatie van FTE groep. Onder het genot van wat nootjes en een drankje werd er gewacht tot iedereen binnen was. Daarna begon het echte werk: de pizza’s waren gearriveerd. Dit gaf verder de mogelijkheid aan de Brooklyners en de aanwezige FTE’ers de kans om (met volle mond) met elkaar te praten.

Na de pizza’s begon de gezamenlijke introductie van de Brooklyn professionals en kennismanagers maar ook de Brooklyn en FTE staff. De introducties werden gedaan door middel van korte pitches. Deze pitches waren gemiddeld maar 1 minuut van lengte maar des te duidelijker.

Na de pitches werden de Brooklyners verdeeld in vier groepen met elk een eigen kennismanager. Nog geen seconde na de bekendmaking van de groepsverdeling kwam de tweede lichting pizza’s aan. Na de tweede ‘gang’ gingen de professionals in hun groepjes brainstormen over kennismanagement binnen hun vakgebieden. Bij FTE groep zitten professionals met jaren en jaren aan ervaring en vakinhoudelijke kennis. Samen met de Brooklyners hebben zij bedacht hoe deze kennis door middel van overdracht behouden kan worden. Vervolgens presenteerden de groepen gezamenlijk hun ideeën om tot een meesterplan te komen. Uiteindelijk werd zoals het hoort werd de avond gezellig afgesloten met een borreltje of een frisje.

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!