Linkedin Twitter Google Plus Facebook

HR talent of the year finale

De halve finale voor de HR talent of the Year Awards zit er al weer op en onze HR manager Wouter Hofstede is met vlag en wimpel door naar de finale. Op 20 november treedt Wouter aan om in de finale tegen de andere finalisten te strijden. Elk jaar strijden HR talenten om de titel van HR talent of the Year. Dit doen zij door hun visie op het vakgebied uiteen te zetten door middel van een aantal opdrachten.

De halve finale vond plaats op het hoofdkantoor van Yacht. Hier werkte zij aan de case ‘Wat moet er gebeuren om mensen maximaal te ondersteunen bij het nemen van verantwoordelijkheid en het tonen van eigenaarschap?‘ Na de toelichting van hun cases mocht een selectie zijn case pitchen. Onder hen werden de halve finalisten geselecteerd.

Vanochtend kreeg Wouter te horen dat hij door is naar de finale. De finale van 20 november kan door publiek worden bijgewoond. Volg deze link om een plek te reserveren. De finalisten gaan werken aan de business case van De Brauw Blackstone Westbroek. De hoofdprijs voor deze categorie is deelname aan het HR Development Program van RvdB.

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!