Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Interview met Claire

Kun je ons wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Claire Huibertse, ik ben 24 jaar en woon sinds begin 2016 in Hilversum waar ik net mijn eerste woning heb gekocht. Ik ben opgegroeid in Enschede en heb daar ook mijn studie HBO Rechten aan Saxion Hogescholen afgerond.  Momenteel ben ik voor Brooklyn werkzaam bij Thales Nederland als Project Management Officer.

In mijn vrije tijd ben ik vaak sportief bezig. Ik ga graag paardrijden en probeer regelmatig te squashen.  Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden.

Hoe ben je bij Brooklyn Group terecht gekomen?

Naar aanleiding van een oproep via LinkedIn ben ik telefonisch benaderd door het team van Brooklyn. Na een kort maar krachtig gesprek ben ik voor nadere kennismaking bij Brooklyn op gesprek gekomen waar Rolf Jongeling met veel enthousiasme een toelichting gaf over de openstaande vacature bij Thales. Nog geen week na dit gesprek was mijn eerste werkdag.

Waarom ben je bij Brooklyn Group gegaan?

Het kordate en enthousiasme wat het team van Brooklyn uitstraalt gaf mij direct een goed gevoel. Brooklyn is opgezet voor Young Professionals en biedt dan ook veel doorgroei mogelijkheden en ondersteuning  in de professionele keuzes binnen je loopbaan.

Waar ben je gedetacheerd en wat doe je daar?

Sinds mei 2016 ben ik als Project Management Officer  werkzaam bij Thales Nederland te Huizen. Hier ben ik veelal bezig met de ondersteuning van het management team en het contract management. Dit houdt onder andere in; vooronderzoek doen bij contractuele issues en standpunten op regie niveau en interne contractuele vragen uit de teams beantwoorden. Mijn interesse ligt voornamelijk bij het contract management, in de juridische vraagstukken kan ik mijn kennis toepassen en verder groeien.

Wat verwacht je van werken bij Brooklyn Group?

Ik verwacht van Brooklyn de ondersteuning om optimaal  te groeien in je carrière en het waarmaken van ambities. Door de verschillende georganiseerde bijeenkomsten en de andere Young Professionals bij Brooklyn (in verschillende werkgebieden) wordt veel kennis gedeeld, daarnaast is het hierdoor mogelijk om ook eens bij een andere tak mee te kijken.

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!