Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Interview met Ereña

We hebben deze maand Ereña gevraagd wat over haarzelf te vertellen. Ze is sinds kort onderdeel van Brooklyn Group als juridisch talent maar ze is ook niet vies van de financiële wereld. Ze heeft op beide vlakken al veel ervaring opgedaan en vertelt waarom ze zo goed bij Brooklyn Group past.

Kun je ons wat over jezelf vertellen?

Ik ben Ereña Hildenberg, 26 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd voor de master Privaatrecht: commerciële rechtspraktijk. Daarnaast bevind ik mij momenteel nog in de eindfase van mijn tweede master (informatierecht) en verwacht ik binnen een aantal maanden af te studeren.

In het verleden heb ik juridische werkervaring opgedaan als Juridisch Assistent bij een advocatenkantoor, diverse rechtswinkels en heb ik twee maanden stage gelopen op Curaçao. Ook heb ik gedurende een bestuursjaar ervaring opgedaan als Quality & Portfolio Manager en was ik verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van processen/opdrachten en het signaleren van knelpunten. Daarnaast was het ook mijn taak om na te denken over de efficiëntie en verbeteringen van de processen. Tevens heb ik het afgelopen jaar werkervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening o.a. bij een grote verzekeraar op de afdeling levensverzekeringen en bancaire diensten.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om op citytrips te gaan, te sporten (krachttraining) en veel tijd door te brengen met vrienden en vriendinnen.

Hoe ben je bij Brooklyn Group terecht gekomen?

Ik kwam per toeval de website tegen en besloot mijn cv achter te laten. Er werd vrij snel contact opgenomen voor een kennismakingsgesprek. Dit was een erg fijn gesprek en heb daarna nog lange tijd contact gehad met Maarten die voor mij op zoek ging naar een leuke opdracht. Dit is uiteindelijk gelukt en ben inmiddels alweer een aantal maanden werkzaam voor Brooklyn.

Waarom ben je bij Brooklyn Group gekomen?

Omdat Brooklyn zich o.a. focust op juridische opdrachten binnen de financiële dienstverlening. Ik heb veel affiniteit met het financiële recht en financiële dienstverlening. Gedurende mijn eerste master heb ik veel financieel rechtelijke vakken gevolgd. Maar ook vakken op het gebied van zorgplichten met betrekking tot financiële dienstverlening.

Waar ben je gedetacheerd en wat doe je daar?

Ik zit momenteel gedetacheerd bij Legal & General in Hilversum. Ik ben daar werkzaam op de afdeling leven en hou me voornamelijk bezig met het converteren van polissen, het verwerken van eenmalige opnames uit polissen en het opstarten van direct ingaande lijfrentes.

Wat verwacht je van werken bij Brooklyn Group?

Ik verwacht voldoende uitgedaagd te worden door veel leuke juridische opdrachten te doen bij diverse bedrijven, te groeien en mezelf te blijven ontwikkelen.

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!