Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Interview met Jessica

Kun je ons wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Jessica Vreede – de Waard en ik ben 31 jaar oud. Inmiddels ben ik al weer 2,5 jaar getrouwd met Danny, waar ik al 15 jaar mee samen ben. En ik ben moeder van twee kinderen, Noah 2,5 jaar oud en Sofie van vijf maanden oud.

In september 2012 ben ik afgestuurd aan de Hogeschool Rotterdam met de opleiding vastgoed en makelaardij. Deze opleiding volgde ik als avondstudie naast mijn baan en ik heb hierna verschillende Wft-certificaten behaald. Mijn werkervaring ligt vooral in het intensief beheer van hypotheken.

Mijn vrije tijdbesteding bestaat vooral uit het volop genieten van mijn gezin en met een paar gekke vriendinnen lekker te ontspannen tijdens een etentje of filmpje o.i.d.

Hoe ben je bij Brooklyn Group terecht gekomen?

Wouter heeft mij benaderd nadat ik op mijn LinkedIn pagina had aangegeven dat ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging. Mijn profiel viel op door mijn ervaring in het intensief beheer van hypotheken. Na het gesprek met Wouter heeft Maarten contact met mij opgenomen en vertelde mij meer over Brooklyn Group waardoor mijn enthousiasme groeide. Het liep allemaal niet helemaal zoals het hoort, gezien ik op vakantie was. Maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen en ben inmiddels gestart bij Nationale Nederlanden.

Waarom ben je bij Brooklyn Group gekomen?

Tijdens mijn gesprek met Maarten was hij duidelijk en open over Brooklyn Group, De mogelijkheden,  het toekomstperspectief en het enthousiasme sprak mij zeer aan.

Waar ben je gedetacheerd en wat doe je daar?

Op dit moment ben ik gedetacheerd bij Nationale Nederlanden en ik ben daar actief op de afdeling intensief beheer. Hier worden de zaken behandeld van klanten die problemen hebben met betalen of klanten die hun woning verkopen met eventueel verlies en de hieruit ontstane restschulden. Deze afdeling bestaat nu ongeveer een jaar en is nog volop bezig met ontwikkelen. Vanaf augustus zal ik ook in een project gaan meedraaien waarin het proces beter zal worden beoordeeld.

Wat verwacht je van werken bij Brooklyn Group?

Mijn verwachting van Brooklyn Group is dat ik er veel ervaring en kennis kan opdoen. Ontwikkelen en groei zijn voor mij belangrijke speerpunten in mijn carrière en ik verwacht dat Brooklyn Group me daar ook goed in zal steunen en begeleiden. Ik verheug me op een lange samenwerking met Brooklyn Group.

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!