Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Interview met Lieve

Kun je ons wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Lieve van Sebille en ik ben 28 jaar. Ik woon sinds juni 2016 samen met mijn vriend in Amsterdam waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Geboren en getogen in Brabant, met familie afkomstig uit Eindhoven ben ik inmiddels goed geaard in ‘de grote stad’.

In 2011 heb ik de opleiding HBO Rechten afgerond aan de Hogeschool Utrecht, hierna heb ik voor mijn masterdiploma een vervolgstudie gedaan aan de Universiteit van Tilburg, tegenwoordig Tilburg University. Ik heb hier gekozen voor het accent Arbeidsrecht, omdat ik tijdens mijn minor aan de HU al kort in aanraking kwam met het sociale verzekeringsrecht en ik hier veel affiniteit mee had.

Ik ben iemand die in eerste instantie in een organisatie wat afwachtend is, maar vaak al snel mee draait als volwaardig collega. Ik vind het erg belangrijk om me persoonlijk te ontwikkelen, zodat dit zowel voor mezelf als voor de organisatie zijn vruchten afwerpt.

In mijn vrije tijd ben ik erg actief, ik sport graag en veel. Ik heb vroeger veel paard gereden en ook 15 jaar lang een eigen paard gehad die me veel verantwoordelijkheid bijgebracht heeft. Nu ben ik voornamelijk actief in de sportschool en ga ik sinds kort ook met mijn vriend en zijn broers de golfbaan op.

Hoe ben je bij Brooklyn Group terecht gekomen?

Voordat ik bij Brooklyn aan de slag kon heb ik eerst een jaar als Credit Controller bij een energiemaatschappij gewerkt in ’s-Hertogenbosch. Ik werkte hier tijdens het afronden van mijn studie. Na het halen van diploma ben ik langzaam aan het zoeken gegaan, maar effectief solliciteren naast 40 uur werken en actief sporten/relatie onderhouden/sociaal leven kan nog wel eens tegenvallen! Nadat ik merkte dat ik toe was aan een échte uitdaging heb ik flink gezocht en kwam ik een website tegen waar ze juristen met credit management ervaring zochten. Dit klonk perfect en ik heb mijn CV achtergelaten. Vervolgens heb ik diverse keren contact gehad met het team van Brooklyn en ben ik enkele dagen later al direct op gesprek geweest bij mijn eerste opdrachtgever.

Waarom ben je bij Brooklyn Group gegaan?

Als starter in de arbeidsmarkt is het volgens mij veel geluk hebben. Geluk hebben dat je bij de juiste werkgever terecht komt, geluk hebben dat je voor de juiste richting gekozen hebt. Ik heb zelf altijd veel getwijfeld over wat ik nu precies wilde gaan doen en vind het nog steeds lastig om mijn ‘droombaan’ te omschrijven. Daarom zie ik er voordeel in dat je voor verschillende opdrachtgevers en in verschillende werkomgevingen aan de slag gaat. Daarnaast had mijn eerste contact met Brooklyn een aanstekelijk enthousiasme waardoor ik heel graag voor Brooklyn wilde gaan werken. En nog steeds!

Waar ben je gedetacheerd en wat doe je daar?

Ik heb de eerste 7 maanden gewerkt voor een bedrijf dat zich bezig houdt met infrastructuur  in Huizen. Ik kwam terecht bij Finance op de afdeling AP waar ik verantwoordelijk was voor het inboeken van facturen, de betalingen, het bijwerken en controleren van de grootboekrekeningen e.d. Ook heb ik hier gewerkt aan het opzetten van een Shared Service Centre en het verbeteren van de processen door onder andere werkinstructies te herschrijven. Omdat het louter financieel werk was en ik een juridische achtergrond heb, heb ik in overleg met Brooklyn ervoor gekozen om  deze opdracht voor mij niet te verlengen. Ik heb daarna 2 maanden in de SIP (red. Self Investment Period) gezeten en heb toen op kantoor in Utrecht gewerkt. Deze periode heb ik echt feeling gekregen met Brooklyn en kreeg het bedrijf voor mij veel meer een gezicht. Ik heb daarna 8 weken bij een verzekeringsmaatschappij gewerkt om voorraden weg te werken terwijl er in die tijd voor mij gezocht kon worden naar een juridische opdracht. Per januari 2017 ben ik werkzaam bij een vakbondin Utrecht als sociaal juridisch medewerker. Hier beantwoorden wij de hele dag door arbeidsrechtelijke vragen over bijvoorbeeld ontslag, re-integratie, ziekte en cao-gerelateerde vragen. We zitten het grootste deel van de week aan de telefoon en hebben dus direct contact met de leden.

Wat verwacht je van werken bij Brooklyn Group?

Op kantoor komen zou een klein beetje als ‘thuis komen’ moeten voelen. Nu dat ik een tijdje op kantoor gewerkt heb, voelt dat ook echt zo. Mijn verwachtingen liggen in persoonlijke ontwikkeling, competentiegericht werken en veel terugkoppeling. Ik verwacht binnen 1-1.5 jaar wel die stappen gemaakt te hebben die mijn toekomst zullen vormen. Nu dat ik bij een grote vakbond aan de slag ben, voelt het alsof die eerste stappen gezet zijn. De onderwerpen die ik tijdens mijn studie behandeld heb worden nu door middel van mijn huidige opdracht uitgediept. Een heel prettige ontwikkeling dus!

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!