Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Interview met Michal

Kun je ons wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Michal, ik heb Cultureel Maatschappelijke Vorming en Bedrijfskunde gestudeerd. Na mijn eerste opleiding heb ik werkervaring opgedaan binnen het pedagogische werkveld. Na het afronden van mijn twee opleidingen wilde ik meer daarbij passende werkervaring opdoen. Ik ben toen in de financiële detachering begonnen. Hier heb ik een aantal projecten gedaan onder andere met hypotheken en pensioenen.

Verder ben ik erg mensgericht en vind ik het fijn om mensen te kunnen helpen en allerlei dingen te organiseren. In mijn vrije tijd ben ik ook graag creatief bezig en heb ik samen met een oud studiegenootje en blog met al onze creaties. Ook vind ik het leuk om te fotograferen en houd ik van reizen. Verder heb ik nog een hondje waar ik graag mee wandel en breng ik graag mijn tijd door met vrienden en familie.

Hoe ben je bij Brooklyn Group terecht gekomen?

Ik ben via LinkedIn door Maarten benaderd. Hij had een bericht gestuurd. Nadat ik de website bekeken had was ik wel erg benieuwd. Daarop volgde telefonisch contact en ben ik diezelfde dag nog langs gekomen op kantoor. Mede door het toeval dat het kantoor erg dicht bij mijn woning gevestigd zit.

Waarom ben je bij Brooklyn Group gekomen?

De gesprekken die volgde met Maarten waren erg interessant en de missie & visie, oftewel de droom van Brooklyn sprak mij erg aan. Ik vind het erg fijn dat Brooklyn nu nog een wat kleiner bedrijf is met grote ambities. Ook vind ik het fijn dat er echt op persoonlijk niveau gekeken wordt en je zelf zo ook echt betrokken kan blijven met de kern op kantoor en niet alleen op project zit.

Waar ben je gedetacheerd en wat doe je daar?

Ik ben sinds 17 juni werkzaam bij Nationale Nederlanden in Ede. Ik ben werkzaam op de afdeling operations pensioen. Hier verwerken wij allerlei diverse mutaties, maken wij berekeningen en hebben we contact met klanten. Het is een erg leuk team!

Wat verwacht je van werken bij Brooklyn Group?

Ik verwacht persoonlijke aandacht bij Brooklyn, waarbij ook echt gekeken wordt naar de behoeften en wensen betreft ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden van elke medewerker. Verder verwacht ik transparantie, goede communicatie en betrokkenheid.

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!