Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Interview met Maarten en Rolf

In de meest recente uitgave van P&O actueel is het interview met commercieel directeur Maarten van der Burgt en eigenaar Rolf Jongeling te lezen. Voor hen die geïnteresseerd zijn maar geen P&O actueel ontvangen, is het interview nu op Brooklyn-Group.nl te lezen. In het artikel vertellen de heren niet alleen over Brooklyn Group maar ook over hun visie op detachering en hoe deze de branche op zijn kop moeten zetten.

Detacheren draait bij Brooklyn Group om kansen bieden, dit betekent op korte termijn een uitdagende functie. Op de lange termijn draait het om de persoonlijke ontwikkeling van de professionals. Zij moeten hun droombaan gaan vinden. Wanneer zij deze vinden, mag hun droombedrijf zonder overname fee de professional in vaste dienst nemen. De opdrachtgever ontvangt daarvoor jonge juridische of financiële talenten met een frisse kijk op de zaak. De kwaliteit van de professionals moet het vertrouwen opleveren voor een duurzame samenwerking.

Lees het gehele interview beneden:

Brooklyn Group in P&O actueel

Brooklyn Group in P&O Actueel september 2014

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!