Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Interview met Sazia

Mijn naam is  Sazia  Karim en ik ben 28 jaar. Op dit moment woon ik samen met mijn vriend die  zijn studie geneeskunde aan het afronden is.

In het jaar 2012 ben ik zelf afgestuurd aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb de opleiding Financial Service Management gevolgd. Daarnaast heb ik een aantal Wft-certificaten behaald en ik ben tot de dag van vandaag Wft-proof. Na mijn studie ben ik direct gaan  werken voor een  detacheringsbureau. Ik heb er ervaring opgedaan op het gebied van pensioenen en levensverzekeringen. Je kunt mij omschrijven als een gedreven en ambitieus persoon die zichzelf altijd wil blijven ontwikkelen.

Mijn vrijetijdsbesteding bestaat vooral uit het creatief bezig zijn in de keuken; taarten /chocolaterie/ hartige hapjes. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat ik minimaal één keer in de week ga sporten. Tevens heb ik veel  vrienden en een grote familie. Dat wil zeggen dat ik bijna ieder weekend volgeboekt ben met feestjes, uitstapjes of terrasjes.

Naast het werken en mijn vrijetijdsbesteding houd ik mij bezig met het verrichten van vrijwilligerswerk bij de voedselbank. Ondanks dat dit mij veel voldoening geeft, doe ik dit niet zo heel vaak. Het is letterlijk een weektaak:  “administratie” van donatiewerving, inkopen, verpakken en uitgeven op locatie. Ik probeer het daarom te beperken tot twee keer per jaar.

Hoe ben je bij Brooklyn Group terecht gekomen?

Wouter heeft mij telefonisch benaderd nadat ik mijn cv op monsterboard heb geplaatst. Vervolgens kreeg ik mijn eerste gesprek en kon ik direct tekenen.

Waarom ben je bij Brooklyn Group gekomen?

Wat mij persoonlijk aanspreekt is voornamelijk het detacheren zelf. Ik vind het fijn om steeds een andere doel te hebben. Variatie in mijn werk, verschillende locaties en  nieuwe  collega’s, dat houdt mijn scherp.

Maar ik kom natuurlijk al uit de detacheringswereld. Waarom  de  switch?  Wat mij persoonlijk aansprak is de betrokkenheid die Maarten en Wouter uitstraalden. Tevens heeft Brooklyn Group een eigen aanpak op het gebied van communicatie. Er heerst een open en transparante cultuur waar ik helemaal achter sta.

Wat verwacht je van werken bij Brooklyn Group?

Van Brooklyn Group verwacht ik betrokkenheid , transparantie en flexibiliteit.

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!