Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Interview met San

Kun je ons wat over jezelf vertellen?

Ik ben San 31 jaar woon samen met mijn vriend in Noord. Hij is coupeur en heeft een eigen  kledingatelier en stomerij. Ik heb Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek gestudeerd en 2,5 jaar gewerkt aan klinisch relevant onderzoek. De afgelopen 1,5 jaar heb ik gewerkt als Pensioen  Acceptant bij Nationale Nederlanden.

In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en crossfit en ga ik graag uit eten om het allemaal in balans te houden. Ik ben van het harde werken. Excelleren door te presteren.

Hoe ben je bij Brooklyn Group terecht gekomen?

Via een Brooklyner heeft Wouter mij telefonisch benaderd voor een kennismakingsgesprek. Na het gesprek met Wouter had ik aansluitend een gesprek Maarten. Zij kwamen erg enthousiast over.

Waarom ben je bij Brooklyn Group gegaan?

Ik had meteen een positief gevoel bij Brooklyn. De betrokkenheid waarmee Wouter en Maarten  mee dachten met mijn loopbaan trok mij erg aan.

Waar ben je gedetacheerd en wat doe je daar?

Ik ben momenteel bij Nationale Nederlanden gedetacheerd als Pensioen Acceptant A. Hier houd ik mij  bezig met het aanpassen van pensioenregelingen aan de wettelijke maatregelen van 2014 en 2015.  Ik maak complexe mutaties onderhoud daarnaast klantcontact en begeleidt nieuwe mensen.

Wat verwacht je van werken bij Brooklyn Group?

Mee te groeien met Brooklyn als  een young professional.

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!