Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Een leerzame personeelsavond

Woensdag 15 oktober kwamen de medewerkers van Brooklyn Group bijeen om kennis te maken en kennis op te doen. Door de aard van detachering liggen medewerkers en detacheerders in deze wereld soms ver uit elkaar. Deze personeelsavond heeft ertoe geleid dat de backoffice medewerkers en het talent elkaar persoonlijk ontmoetten. Daarnaast werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om het talent verder te ontwikkelen met een cursus ‘intakegesprekken’ van Rob van Vroenhoven (NGT).

De avond ging officieel van start met een openingsspeech van Maarten en Rolf en enkele mededelingen voor het personeel. De medewerkers die vanuit heel het land naar Utrecht waren gekomen, zetten eerst hun tanden in het avondeten en vervolgens de training van Rob. Ze werden met de training uitgedaagd te leren over zichzelf en anderen. Rob leerde hen zo een succesvol intakegesprek te voeren. Kandidaten krijgen tijdens deze gesprekken maar kort de tijd zichzelf te verkopen, daarom is het belangrijk hier eens bij stil te staan. Na een gezamenlijke afsluiting vertrokken de aanwezigen weer richting huis.

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!