Linkedin Twitter Google Plus Facebook

U zoekt talent, geen beperkingen

Dat de wereld snel verandert, hoeven we u niet te vertellen. Uw organisatie wil veerkrachtig inspelen op de grillige markt. Daar horen professionals bij die snel inzetbaar zijn. Die uw organisatie tijdens de pieken ontzorgen. Juridische en financiële professionals die uw bedrijfsprocessen verbeteren, of u ondersteunen bij interne en externe audits…

Young professionals

Op dit gebied hebben young professionals uw organisatie veel te bieden. Tegen aantrekkelijke kosten bent u verzekerd van een frisse blik. Jong talent, dat continu werkt aan het versterken van de juiste vaardigheden, kan meerwaarde betekenen voor uw projecten…

Detachering…

De inzet van juridische en financiële professionals vraagt om flexibele oplossingen. Zoals detachering. Helaas werken klassieke detacheringsbureaus helemaal niet zo flexibel als u graag zou willen. Want stel nu dat u het contract wilt overnemen? Dan berekenen de meeste bureaus een torenhoge overname-fee. Deze fee’s vormen een onwenselijke drempel om jong talent aan u te binden.

…maar dan anders

Kortom, het is tijd voor een detacheringsbureau dat het anders doet. Transparanter over wat we verdienen. Echt betrokken bij uw project. Waar carrières in een stroomversnelling komen door ongoing training en opleiding.

Young professionals en opdrachtgevers bij elkaar brengen, zonder drempels. Dat is de droom van Brooklyn Group »

Flexibel en altijd dichtbij

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!