Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Onze Cultuur

Betrokkenheid, transparantie en ondernemerschap zijn enkele kenmerkende eigenschappen die zich uiten in zowel onze dagelijkse bedrijfsvoering als in onze Professionals. We doen veel aan de onderlinge relatie en zijn gefocust op het leggen van verbindingen en ieder individu in zijn of haar kracht zetten. Onze cultuur is open en informeel naar binnen, professioneel naar buiten.

Het gaat bij ons om ambitie maar ook de mogelijkheid om jezelf te zijn. Wij geloven immers dat je jouw ambities alleen kunt waarmaken als je gestimuleerd wordt om jezelf te blijven ontwikkelen. Brooklyn Group wordt gekenmerkt door dynamiek en authenticiteit. Onze professionals zijn onze visitekaartjes en daar zijn wij ons goed van bewust. Zij beschikken over flexibiliteit, aanpassingsvermogen, doorzettingsvermogen en een dienstverlenende mentaliteit.

We komen regelmatig bij elkaar en hebben veel individuele contactmomenten. Want om als team te kunnen scoren moet er niemand buiten spel staan!

Flexibel en altijd dichtbij

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!