Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Finance

De financiële dienstverlening kent een grote diversiteit aan banen en vakgebieden. Onze klanten bevinden zich binnen Banking, Credit Management, Financiële dienstverlening, Accountancy, Advisering en Pension & Insurance. Met een financiële achtergrond in opleiding of werkervaring kun je bij onze klanten op uitdagende opdrachten functioneren en doorgroeien tot mogelijk die droombaan! Bij Brooklyn Group kijken we altijd naar ontwikkeling en stemmen wij met jou de ambities af. Daar hoort ook bij dat we vakinhoudelijke opleiding & training faciliteren maar ook in samenspraak met onze klanten kijken naar een geschikt aanbod faciliterend aan jouw loopbaan.

Flexibel en altijd dichtbij

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!