Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Legal

Legal zit diep in ons DNA geworteld. De oprichter en tevens eigenaar van Brooklyn Group is als jurist geen onbekende binnen de wereld van Legal & Compliance. Wij zijn doorlopend op zoek naar HBO en/of WO geschoolde Juristen en LET OP! Als Young Professional met een Juridische opleiding kun je jezelf in vele vakdisciplines ontwikkelen. De ervaring leert ons dat een Juridische opleiding een goede baangarantie betekend voor uiteenlopende functies binnen: Legal, Finance, Project Management, Commerce, Customer services of Pension & Insurance.

Flexibel en altijd dichtbij

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!