Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Open training op 2 en 14 oktober

Op 2 en 14 oktober kunnen juridische en financiële professionals hun tanden zetten in persoonlijke en vakgerelateerde obstakels. Rob van Vroenhoven van Next Generation Training helpt deelnemers zichzelf helpen. Met zijn lange ervaring als coach weet hij iedere professional te helpen. Voor Brooklyn Group biedt hij daarom nu een training aan die op maat is gemaakt voor professionals met financiële en juridische beroepen.

Deelnemers krijgen de kans om zelf verbeterpunten aan te kaarten. Dit en de beperkte grootte van de groep zorgt ervoor dat geen een deelnemer vertrekt zonder te zijn geholpen. De deelnemer leert niet alleen zijn of haar huidige probleem aan te pakken, maar leren ook over zichzelf na te denken.

Gratis E-reader

Wie aanwezig is op de training ontvangt gratis een Kobo Touch E-reader. Onmisbaar in het arsenaal van  professionals als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Lees hier meer!

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!