Over ons

Talent om van te dromen!

Wij geloven in young professionals. In hun enthousiasme, hun drive en betrokkenheid. Wij vinden dat jong talent een kans verdient en het is onze taak om daarin te investeren en ze te faciliteren. De jonge potentials staan in de startblokken om aan de slag te gaan. Nu moet iemand nog het startschot geven en dat doen wij. Als ze eenmaal een duik hebben genomen in de kweekvijver zorgen wij ervoor dat hun talenten bloeien. Op deze manier combineren ze uitstekende basisvaardigheden met de motivatie om zich doorlopend te ontwikkelen. Ze krijgen een vast curriculum aan opleidingen. Die betalen wij zelf. Het is écht onze passie om young professionals en opdrachtgevers bij elkaar te brengen.

Wij doen niets liever dan iedere kandidaat klaarstomen om uiteindelijk in dát team van díe opdrachtgever terecht te komen. En voor opdrachtgevers moeten er geen drempels zijn om in zee te gaan met deze nieuwe talenten. Als ze dat talent op termijn aan zich willen binden, mogen ze hem of haar gewoon van ons overnemen. Daar willen wij geen vergoeding voor hebben. Zo staat niets een perfecte match tussen
opdrachtgever en young professional in de weg. Dat is nou precies wat wij willen. Dit is waar wij voor staan. Wij benaderen de detacheringsmarkt dus op een hele andere manier en dat is uniek. Het is onze droom en we werken er hard aan om deze waar te maken.

Waar vindt u deze tegenwoordig nog? U wilt graag de beste medewerker aannemen, een jong en fris iemand die uw organisatie een goede impuls geeft. Het is lastig om de toptalenten uit de markt te vinden, helemaal als u snel moet schakelen bij een openstaande vacature. Brooklyn Group is uw duurzame partner op het gebied van talent.

Wat maakt ons nu anders dan andere detacheringsorganisaties? Brooklyn Group heeft een sterk onderscheidend vermogen door de markt niet alleen vanuit haar opdrachtgevers, maar juist ook vanuit de young professionals te benaderen. Ons motto is dan ook: “Iedere dag bieden wij young professionals de baan van hun dromen én onze klanten talent om van te dromen.”

Wij bieden young professionals de mogelijkheid om zich zelf te blijven ontwikkelen, zelfs als ze hun studie al hebben afgerond. Dit doen we door middel van loopbaanbegeleiding of het aanbieden van verdiepingscursussen of vervolgopleidingen. Hierdoor zorgen we er niet alleen voor dat de young professionals zich zelf ontwikkelen, maar ook dat u verzekerd bent van de kwaliteit binnen uw organisatie welke nodig is.

U krijgt het toptalent, wij regelen de rest!