Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Overig

Dat wij Legal en Finance inmiddels in ons DNA hebben zitten en bedreven zijn in het faciliteren van zowel Legal Professionals als Finance Professionals betekend dat niet dat wij al het overige talent uitsluiten van deelname aan ons concept of er van weerhouden onderdeel te worden van onze organisatie! Zo hebben wij al diverse Young Professionals bemiddeld die een totaal andere opleidingsachtergrond hadden, maar wel de ambitie, passie en drive om zich in een bepaald vakgebied te specialiseren. Dat kan zijn in een eigen vakgebied maar dat kan ook binnen een hiervoor genoemd vakgebied zijn. Dus heb je affiniteit met ons en onze organisatie, ook dan nodigen wij jou van harte uit om je CV, motivatie, ambities en voorwaarden met ons te delen! Hoe meer professionals zich bij ons aansluiten, hoe meer diversiteit ons DNA gaat bevatten.

Flexibel en altijd dichtbij

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!