Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Ons Sollicitatie Proces

Heb jij het gevoel een toegevoegde waarde te kunnen leveren aan onze bedrijfsdoelstellingen en wil jij begeleid worden in jouw zoektocht naar een droombaan? Wij hebben een platform ontwikkeld waar onze talentvolle professionals en ‘potentiele talenten’ zichzelf op innovatieve wijze kunnen presenteren. Op www.talent2meet.nl kun je een profiel maken, foto’s uploaden en jezelf in een video pitchen. Zo kunnen onze klanten al gelijk kennismaken met jou als persoon en creëer je meer kansen op een match dan enkel via jouw CV! Verder vervolgen wij het sollicitatieproces met een persoonlijk gesprek. Vervolgens beschikken wij over de mogelijkheid een assessment af te laten leggen of vindt er een diepte-interview plaats. Tot slot zal een gesprek bij onze opdrachtgever de doorslag geven of je daadwerkelijk mag starten en per wanneer.

Een sollicitatiegesprek is voor ons geen standaard gesprek met de standaard vragen naar sterke punten, verbeter punten en waarbij je als het ware je CV voorleest. Wij zijn op zoek naar JOU! Waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt en hoe je naar de toekomst kijkt.

Flexibel en altijd dichtbij

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!