Linkedin Twitter Google Plus Facebook

WielerExperience met Gert Jakobs

Wie draagt er witte sokken over zijn schoenen?
Wie heeft er glorie verworven op het gladde ijs?
Wie is er een graag geziene tafelgast?
Wie kan als geen ander mensen inspireren?

Ruim een maand geleden kondigden we aan dat we ons vijfjarig jubileum groots zouden vieren met een mystery guest. De afgelopen weken hebben we onze volgers op Twitter, Facebook en LinkedIn aan het lijntje gehouden met hints wie de mystery guest kan zijn. Daarom is het de hoogste tijd voor de onthulling van de WielerExperience!

De mystery guest is niemand minder dan Gert Jakobs zelf! We vieren ons vijfjarig bestaan met deze sportheld en daar zijn we ontzettend trots op! De Meesterknecht die begon met wielrennen met witte sokken over zijn fietsschoenen en zijn sportprestaties uiteindelijk op het gladde ijs voortzette. Een graag geziene tafelgast bij het RTL programma Tour du Jour. Met Gert willen we alvast in de Tour de France sferen komen en gaan in juni de start in de Domstad al wat vervroegen. Een sportief event voor nieuwe en bestaande relaties en ambassadeurs van Brooklyn Group met de Meesterknecht als middelpunt! Derrrann!

E-Learning

 • Wft Basis - Kennis

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Om financiëel advies te mogen geven is het diploma Wet op het Financiëel Toezicht Basis een vereiste. Deze opleiding voldoet aan de eisen die gelden vanaf 1 januari 2014.

 • Wft Basis - Vaardigheden

  WFT Software

  2_LinkedinNL_90x146

  Deze opleiding Wft Basis - Vaardigheden voldoet aan de wettelijke eisen die gelden vanaf januari 2014.

 • LinkedIn NL

  Social media

  2_LinkedinNL_90x146

  De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die zo effectief mogelijk ideeën en informatie willen uitwisselen met andere professionals.

 • Starting with Prezi

  E-learning

  2_LinkedinNL_90x146

  Prezi is a new innovative presentation tool based on an infinite canvas. Prezi helps you organize and share your ideas. Start learning Prezi now!